Våre merker


VÅRE MERKER

Hagen Caravan AS er autorisert forhandler av merkene Kabe og Adria. Uansett om du er på utkikk etter en liten og lett kjørevogn eller en stor familievogn med god oppbevaringsplass, så har vi alltids noe som vil passe deg og dine behov.

Adria produseres i Novo Mesto i Slovenia, et land i sterk framgang. Her har Adria Mobil produsert campingvogner og bobiler siden 1965 og med over 40 års erfaring har Adria blitt en av Europas største caravan- og bobilprodusenter. Adria legger vekt på at du som kunde skal ha friheten til å utrykke deg selv noe vi viderefører i vår tankegang når du handle din campingvogn hos oss. Med fem modellutgaver med ulikt design og kvalifikasjoner er du sikker på å finne noe som passer for deg.

Les mer om Adria her

Hos KABE i smålandske Tenhult begynte de å produsere campingvogner på begynnelsen av 60-tallet. De har i løpet av nærmere 50 år lært hva som fungerer i et klima som vårt og hele tiden satset på å forbedre og forfine vognene sine.

Kabe har utviklet fem modellutgaver med hver sine egenskaper for å gjøre at du som kunde kan være sikker på å få året rundt-komfort, høy kvalitet, trygghet og smarte løsninger. Det sies at det finnes alltid en perfekt KABE – så er du nysgjerrig for hvilken som er perfekt for deg? Ta kontakt med oss så hjelper vi deg gjerne!

Les mer om Kabe her