Om oss


OM OSS

Veien frem til i dag
Firmaet ble startet i 1984 og gikk da under navnet Oles Caravan. I 1989 ble firmaet registrert som Aksjeselskap og nåværende eier kom inn i selskapet i begynnelsen av 1990. I 1996 overtok nåværende eier selskapet sammen med sin svoger og dermed kom også navnebytte til Hagen Caravan AS i 1997. Hagen Caravan AS er lokalisert midt i Gudbrandsdalen hvor vi i dag driver med salg av campingvogner, bobiler, hengere og det som har naturlig tilknytning til dette.

Caravansenteret i Gudbrandsdalen
I over 23 år har Hagen Caravan AS vært etablert innenfor caravanbransjen med et klart hovedfokus på god service og kvalitet. Vi har lang erfaring innenfor bransjen som gjør at vi kan tilby god oppfølging i ettertid, kvalitetssikkert utstyr, gode råd og ypperlig service. Vi er i dag 4 ansatte med hver våre fokusområder for å imøtekomme deres behov best mulig.

Hvorfor velge oss?
Vi ønsker at våre kunder skal føle en trygghet og imøtekommenhet når de handler hos oss. Vi har et genuint fokus på å møte og tilfredsstille kunders behov på best mulig måte. Vi forhandler kvalitet fra merkene Adria og Kabe.

Vi liker å tenke at det "å gjøre en god handel ikke bare handler om å få drømmevogna til billigst mulig pris, selv om det også teller veldig mye. Men minst like viktig er det vel å få skikkelig oppfølging og god service også etter selve handelen."

Så med det ønsker vi deg hjertelig velkommen til oss!

Vi har en sentral beliggenhet rett ved E6 i Ringebu i Gudbrandsdalen. Vi ligger 6 mil nord for Lillehammer og 11 mil sør for Lesja som er Gudbrandsdalens nordligste kommune. 

Vi befinner oss 230 mil nord for Oslo og 295 mil sør for Trondheim.